Ook erkend keuringsstation/keurmeester worden?

De VCA stelt strenge eisen aan mensen, bedrijven maar ook aan aanhangwagens. Daarom moeten aanhangwagens jaarlijks gekeurd worden door een gecertificeerde keurmeester. Ook uw bedrijf kan keuringsstation worden. Om keuringsstation te worden is het verplicht dat u een gecertificeerde keurmeester in huis heeft. De keurmeester moet minimaal in het bezit zijn van het certificaat aanhangwagenonderstel. Bovendien sluit u een samenwerkingsovereenkomst met RAI Vereniging. De keurmeester wordt gekoppeld aan een keurbedrijf. Het keurbedrijf moet lid zijn van RAI vereniging.

Opleiding tot aanhangwagen keurmeester

De aanhangwagen keurmeester moet een deskundig persoon zijn. Een gedegen opleiding is daarvoor nodig. Met goed gevolg de opleiding –Onderstel caravan en aanhangwagens – specialist keuring en onderhoud – gevolgd hebben is een vereiste om keurmeester van RAI aanhangwagen Keuring bedrijf te zijn.

Aanmelding voor de opleiding tot Aanhangwagenkeurmeester kan via Innovam.

Meer informatie of direct aanmelden?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u zich direct aanmelden? Neem dan contact op met RAI Vereniging via info@keurmerkaanhangwagens.nl Bellen kan ook via 020 504 4949.